Antena 3 CNN Politică Dragnea atacă dur colaborarea cu PNL: Nu mai merge aşa. Întâlnire de urgenţă la USL

Dragnea atacă dur colaborarea cu PNL: Nu mai merge aşa. Întâlnire de urgenţă la USL

Dragnea atacă dur colaborarea cu PNL: Nu mai merge aşa. Întâlnire de urgenţă la USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Sep 2013   •   14:10
Vicepremierul Liviu Dragnea, numărul 2 în PSD, a atacat dur colaborarea cu PNL, spunând că nu se mai poate aşa şi că ţara nu poate fi guvernată în acest fel. "Chiar nu mai merge, eu nu vreau să particip la o mare minciună", a spus Liviu Dragnea.


 
Update 16.00 - Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că nu renunţă la proiectul regionalizării, acesta fiind în faza ca în USL să se ajungă la un punct comun şi în acest an trebuie finalizat procesul redefinirii rolului regiunii de dezvoltare pentru a nu sta indiferenţi la o blocare a dezvoltării ţării.
 
"În aceste nouă luni de zile la minister, împreună cu administraţia locală, cu experţi, cu colegii din minister am lucrat la modificarea unui pachet de legi foarte mare şi nu am lucrat degeba. Acum suntem în faza în care, împreună cu partenerii politici din coaliţie, să ajungem la un punct de vedere comun. Pot spune cu certitudine că nu renunţ la ideile şi obiectivele pentru care am intrat în acestă structură guvernamentală", a afirmat Dragnea, potrivit Mediafax.
 
El a mai spus că speră ca săptămâna viitoare să aibă loc o întâlnire în USL pe această temă şi că este important ca în acest an să fie finalizat măcar procesul de modificare a Legii 315 privind rolul regiunii de dezvoltare.
 
"În acest an e important să finalizăm măcar acest acest proces de modificare a Legii 315 pentru a redefini rolul regiunii de dezvoltare. Dacă nu putem să modificăm Constituţia pentru că încă nu suntem constituţionali, încă nu a început să curgă anul acesta, nu putem să stăm indiferenţi la o eventuală blocare a dezvoltării acestei ţări. Toţi studiem alte modele, toţi vedem în alte ţări cum, prin descentralizare şi regionalizare acele ţări s-au ridicat foarte mult în dezvoltare şi noi toţi stăm şi ne ciondănim între noi şi încercăm să jucăm electoral sau să blocăm anumite iniţiative sau anumite proiecte din interese mărunte", a mai spus Dragnea.
 
 
Premierul Victor Ponta a comentat, vineri, întrebat despre atacurile lui Liviu Dragnea la adresa PNL, că "scandal la Bucureşti", "pe Dâmboviţa", este "în fiecare zi", că nu lipseşte aşa ceva niciodată şi că se va ocupa de acest lucru când ajunge în Capitală.
 
"Sunt la Constanţa să rezolv nişte probleme şi când ajungem acasă ne ocupăm cu scandalul de la Bucureşti, de pe Dâmboviţa, cât vreţi dumneavoastră. Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi. Astăzi încercăm să găsim o soluţie pentru câteva sute de mii de oameni care trăiesc în sudul judeţului şi care au o mare problemă. Restul, scandal la Bucureşti, avem în fiecare zi, nu ne lipseşte niciodată!", a spus Ponta.



 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close