Antena 3 CNN Politică Ponta răspunde atacurilor lui Dragnea: Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi

Ponta răspunde atacurilor lui Dragnea: Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi

Ponta răspunde atacurilor lui Dragnea: Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Sep 2013   •   15:14
Premierul Victor Ponta a comentat, vineri, întrebat despre atacurile lui Liviu Dragnea la adresa PNL, că "scandal la Bucureşti", "pe Dâmboviţa", este "în fiecare zi", că nu lipseşte aşa ceva niciodată şi că se va ocupa de acest lucru când ajunge în Capitală.
 
"Sunt la Constanţa să rezolv nişte probleme şi când ajungem acasă ne ocupăm cu scandalul de la Bucureşti, de pe Dâmboviţa, cât vreţi dumneavoastră. Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi. Astăzi încercăm să găsim o soluţie pentru câteva sute de mii de oameni care trăiesc în sudul judeţului şi care au o mare problemă. Restul, scandal la Bucureşti, avem în fiecare zi, nu ne lipseşte niciodată!", a spus Ponta.
 
Premierul a evitat să răspundă la întrebările ziariştilor privind declaraţia lui Liviu Dragnea în care acesta arăta că PSD nu susţine iniţiativa PNL de modificare a legii administraţiei locale.
 
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că PSD nu susţine iniţiativa PNL de modificare a legii administraţiei locale şi consideră că trebuie o discuţie cu PNL cât mai curând pentru ca lucrurile să fie tranşate cât mai rapid, dacă se merge mai departe cu "acest USL".
 
Parlamentarii PNL - 63 de senatori şi deputaţi - propun, într-o iniţiativă de modificare a legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, revenirea la sistemul de vot în două tururi pentru primari şi la alegerea şefului Consiliului Judeţean în mod indirect, de către consilieri. 
 
63 de senatori şi deputaţi PNL au depus în 18 septembrie un proiect de modificare a legii administraţiei publice locale, fiind operate o serie de modificări în ceea ce priveşte alegerea primarilor şi a şefilor consiliilor judeţene. 


 




 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close