Antena 3 CNN Politică Declarația surprinzătoare a președintelui PSD Liviu Dragnea, după ce liberalii și-au anunțat candidatul pentru Primăria Generală

Declarația surprinzătoare a președintelui PSD Liviu Dragnea, după ce liberalii și-au anunțat candidatul pentru Primăria Generală

Declarația surprinzătoare a președintelui PSD Liviu Dragnea, după ce liberalii și-au anunțat candidatul pentru Primăria Generală
Sursa foto: Foto: Facebook / Liviu Dragnea
22 Feb 2016   •   15:57
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că social-democrații sunt avantajați de candidatura liberalului Ludovic Orban la Capitală, pentru că acesta ar avea un capital electoral scăzut în București, așa cum a demonstrat la scrutinul din 2008.

''Candidatura domnului Orban nu că ne bucură, dar ne avantajează. E un candidat care a obținut un scor foarte mare, nu mai știu 11-12%, odată, când a candidat. Deci este un contracandidat serios, adică fără discuție'', a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la candidatul PSD pentru București, liderul social-democrat a spus că va fi anunțat ''înainte de depunerea candidaturilor''.

''Noi o să anunțăm cât de curând. Așa cum am spus, suntem în intervalul de două săptămâni, care încă nu s-a terminat'', a precizat el.

În cadrul şedinţei comisiei de unificare a PNL de luni deputatul Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria Bucureşti, înlocuindu-l astfel pe europarlamentarul Cristian Buşoi.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close