Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă

Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă

Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
14 Iul 2017   •   16:35

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că în Teleorman nu se mai poate face nicio investiţie fără să fie miting sau anchetă făcând referire la proiectul ce prevede o investiţie de 12 milioane de euro pentru un stadion în Alexandria, judeţul Telorman.

„Înţeleg că e o iniţiativă mai veche. Nu decid eu, ci ministerul şi Compania Naţională de Investiţii. În Teleorman, nu mai e voie să se facă nicio investiţie şi dacă se face un podeţ trebuie să se facă anchetă, miting sau să se retragă banii”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit proiectului pus în dezbatere de Ministerul Dezvoltării, în prezent pe amplasamentul obiectivului de investiţie sunt trei corpuri de construcţie, respectiv Tribuna principală, Tribuna 2 şi Tribuna metalică în prelungirea tribunei 1, iar în centrul complexului se află terenul de sport, fiind vorba de o pistă de atletism outdoor de 400 metri cu un culoar şi terenul de fotbal.

Valoarea totală a investiţiei în stadionul de la Alexandria este de 55,75 milioane de lei, adică peste 12 milioane de euro, care va fi derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close