Antena 3 Politică Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă

Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă

14 Iul 2017   •   16:35
Dragnea, despre investiţia de la stadionul din Alexandria: Şi dacă era podeţ se făcea anchetă
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că în Teleorman nu se mai poate face nicio investiţie fără să fie miting sau anchetă făcând referire la proiectul ce prevede o investiţie de 12 milioane de euro pentru un stadion în Alexandria, judeţul Telorman.

„Înţeleg că e o iniţiativă mai veche. Nu decid eu, ci ministerul şi Compania Naţională de Investiţii. În Teleorman, nu mai e voie să se facă nicio investiţie şi dacă se face un podeţ trebuie să se facă anchetă, miting sau să se retragă banii”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit proiectului pus în dezbatere de Ministerul Dezvoltării, în prezent pe amplasamentul obiectivului de investiţie sunt trei corpuri de construcţie, respectiv Tribuna principală, Tribuna 2 şi Tribuna metalică în prelungirea tribunei 1, iar în centrul complexului se află terenul de sport, fiind vorba de o pistă de atletism outdoor de 400 metri cu un culoar şi terenul de fotbal.

Valoarea totală a investiţiei în stadionul de la Alexandria este de 55,75 milioane de lei, adică peste 12 milioane de euro, care va fi derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close