Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu are putere să fie președinte

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu are putere să fie președinte

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu are putere să fie președinte
09 Iul 2018   •   16:44

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre o posibilă suspendare a președintelui Klaus Iohannis, deși acesta a semnat decretul de revocare din funcție a șefei DNA. Liderul PSD a spus că discuția despre suspendare vine din cauza mai multor „abateri constituționale ale președintelui”.

„Discuția despre suspendare nu era generată doar de această încălcare a Constituției, ci de un complex de abateri constituționale ale președintelui. Și-a făcut un obicei din a bloca orice inițiativă a Parlamentului. Discuția despre suspendare va continua în partid. Dacă vom lua această decizie, o vom prezenta atunci. Este o discuție serioasă, este un demers foarte serios. Președintele arată demult că nu respectă Constituția, că nu mai are puterea să fie un președinte și asta duce la foarte multe blocaje”, a spus Liviu Dragnea. 

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, luni, că preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

×
Subiecte în articol: Iohannis revocare Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close