Antena 3 CNN Politică Dragnea (PSD) face noi dezvăluiri despre alianţa USL cu UDMR

Dragnea (PSD) face noi dezvăluiri despre alianţa USL cu UDMR

Dragnea (PSD) face noi dezvăluiri despre alianţa USL cu UDMR
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2012   •   19:53

USL a avut o înţelegere cu UDMR încă de dinainte de alegerile parlamentare de ieri, a dezvăluit, luni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Cu minorităţile avem un protocol semnat înainte de alegeri. Deci, noi am avut o înţelegere cu UDMR, ca după alegerile parlamentare, să ne vedem, să vorbim, poate facem alianţă. Răspunsul final va fi dat după această întâlnire", a anunţat Liviu Dragnea, în ediţia de luni seară a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

USL urmează să se întâlnească miercuri cu formaţiunea maghiarilor, pentru a decide dacă vor forma o alianţă. "Este un subiect delicat, dar sperăm să ieşim cu bine", a comentat Dragnea.

În ceea ce priveşte posibilitatea racolării de noi membri în USL, secretarul general al PSD s-a limitat la a spune doar că acesta este un subiect închis şi că dacă vrea cineva să sprijine uniunea, să o facă, însă ei nu vor face noi cooptări.


Anunţul premierului Victor Ponta, de duminică seara, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR a stârnit adevărate ecouri în presă.

Jurnalistul Victor Ciutacu se alătură colegului său, Mircea Badea, şi spune că se declară înşelat de premierul Victor Ponta, după ce prim-ministrul a anunţat imediat după alegeri că va face alianţă cu UDMR.

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"







×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close