Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni începem discuţii pentru o majoritate constituţională împreună

Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni începem discuţii pentru o majoritate constituţională împreună

Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni începem discuţii pentru o majoritate constituţională împreună
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   21:51

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că a discutat cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi de luni vor începe discuţiile pentru crearea unei majorităţi constituţionale împreună cu Uniunea.

Acesta a spus că a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obţinut, precizând că de luni vor începe discuţii cu Uniunea pentru formarea unei majorităţi cu UDMR.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CÂŞTIGAT DETAŞAT


Duminică seară, înainte de încheierea votului, preşedintele Traian Băsescu îi îndemna pe cetăţenii români de etnie maghiară, într-un mesaj video postat pe Facebook, să meargă la vot.

USL a obţinut 56,8% din voturi la Cameră şi 58,3% din voturi la Senat, fiind urmată de ARD cu 19% la Cameră şi 19,6 % la Senat, PPDD cu 13,8% şi 14,1 %, iar UDMR a luat 5,1% şi 5,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CCSB.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close