Romania la vot

Romania la vot

 • Romania la vot
  19 Aug, 16:00
  Astăzi ne oprim în Alexandria şi descoperin profilul de candidat al actualului edil în funcţie, Victor Drăguşin. De profesie inginer şi social-democrat cu ştate vechi, Drăguşin le cere cetăţenilor votul ca să-şi continue proiectele îndrăzneţe.
  romania la vot alexandria candidat de cursa lunga

  România la vot. Alexandria, candidat de cursă lungă

 • Romania la vot
  14 Aug, 19:37
  Astăzi mergem la Galaţi, acolo unde Partidul Puterii Umaniste Social Liberal şi-a desemnat astăzi candidatul pentru primăria oraşului. Umaniştii merg pe mâna actualului viceprimar, Picu Apostol Roman. Cu state vechi în administraţia publică, umanistul crede că a acumulat suficientă experienţă pentru a prelua frâiele oraşului de pe malul Dunării. Printre adversarii de la alegerile din septembrie va avea 2 contracandidaţi care ştiu ce înseamnă să conduci un oraş: actualul primar, social democratul Ionuţ Pucheanu şi, din partea Pro România, pe fostul primar Marius Stan, care, pentru a putea candida, a fost renunţat la funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti.
  romania la vot cine lupta pentru galati

  România la vot. Cine luptă pentru Galaţi

 • Romania la vot
  27 Iul, 21:00
  Mihăiţă Sadîca este un tânăr de 26 de ani din Tulcea, care este gata să preia frâiele oraşului de pe malul Dunării. Tulcea este un oraş care pare încremenit în timp şi care are nevoie de o schimbare mai mult ca oricând. De la infrastructură, parcări, reţele de apă şi canalizare, parcuri sau spitale. Toate acestea se află pe lista de priortităţi a candidatului puterii umaniste, Mihăiţă Sadîca. E convins că va găsi bani pentru toate, pentru că va atrage fonduri europene, iar prioritatea lui va fi o secţie de pediatrie de care oraşul are nevoie ca de aer.
  romania la vot cine este tanarul care lupta pentru tulcea

  România la vot. Cine este tânărul care luptă pentru Tulcea

x close