Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Reacţia lui Ponta, după rezultatele oficiale: Rămân la guvernare, pot DIALOGA cu Iohannis. În PSD, trebuie să avem decenţa să TĂCEM

Reacţia lui Ponta, după rezultatele oficiale: Rămân la guvernare, pot DIALOGA cu Iohannis. În PSD, trebuie să avem decenţa să TĂCEM

Reacţia lui Ponta, după rezultatele oficiale: Rămân la guvernare, pot DIALOGA cu Iohannis. În PSD, trebuie să avem decenţa să TĂCEM
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   15:32

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că electoratul a dat partidului un mesaj foarte puternic, iar social-democraţii trebuie "să aibă decenţa şi înţelepciunea să tacă din gură o perioadă şi să se gândească ce trebuie schimbat", însă va continua guvernarea.

Totodată, premierul a declarat că îşi exprimă dorinţa de dialog cu noul preşedinte ales, Klaus Iohannis, menţionând că nu va demisiona din funcţia de premier şi că vrea să continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

"Îmi exprim şi eu dorinţa de dialog cu domnul Iohannis", a spus Ponta, menţionând că este convins că şi preşedintele ales va dori să colaboreze cu el şi cu coaliţia de guvernare.

Ponta a mai spus că "aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare şi un Guvern şi ne-o vom face în continuare. Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru".

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele-verbale.




×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close