Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Vanghelie: Şi Dragnea e răspunzător pentru rezultatul prost al PSD

Vanghelie: Şi Dragnea e răspunzător pentru rezultatul prost al PSD

Vanghelie: Şi Dragnea e răspunzător pentru rezultatul prost al PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   15:25

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că PSD a obţinut un scor "prost" la alegerile prezidenţiale, pe care l-a definit "de neaşteptat", el arătând că directorul de campanie, Liviu Dragnea, este responsabil pentru deficienţele de organizare, pregătire şi comunicare.

"E un rezultat foarte prost. E de neaşteptat şi e clar că trebuie să facem o analiză să vedem - la urma urmei s-au făcut nişte greşeli şi trebuie să vedem de unde sunt aceste greşeli. 26%, cât a recuperat Klaus Iohannis în turul doi - e un scor care nu s-a luat până acum din '90", a spus Vanghelie.

El a arătat că PSD a avut deficienţe în pregătirea şi organizarea campaniei.

"Cred că vor fi nişte oameni care sunt răspunzători. Nu ne putem permite ca în următorea perioadă să piedem şi să nu ne dăm seama de ce pierdem. Şi domnul Dragnea, înţeleg că e director de campanie, este şi dânsul răspunzător", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă şi Ponta ar trebui sancţionat în urma pierderii alegerilor, Vanghelie a dat de înţeles că Ponta este premier şi că PSD trebuie să se menţină la guvernare.

"Victor Ponta e premier, cred că în următoarea perioadă trebuie să vedem, cum a spus şi domnul preşedinte Iohanis, să nu se dea toată puterea. Unul rămână la Cotroceni, alţii rămân la guvernare şi atunci e o situaţie în care putem stabiliza situaţia politică", a spus Vanghelie.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close