x close

Reacţii din studioul Antenei 3 după exit-poll. Oana Stancu: Românii au fost prostiţi pe banii lor

de M.C.    |    16 Noi 2014   •   23:53

Invitaţii lui Mihai Gâdea şi ai lui Răzvan Dumitrescu la "Ediţie Specială" au comentat rezultatele primelor exit-poll-uri, care îl dau câştigător pe Victor Ponta, la o diferenţă de mai puţin de două procente faţă de Klaus Iohannis.

 "Aş remarca discursul lui Iohannis, care a fost lacrimă, copiat din discursul lui Băsescu. Este la dictare. Nu mai încape nicio indoiala. Si contine elementul cheie. ce ne spune domnul klaus Iohannis, care mulţumeşte diasporei? Că rezultatul va fi decis de Curtea Constituţională. Deci din nou, votul omului nu contează. De ce spuneam că este prelungirea lui Traian Băsescu? Pentru că vorbeşte şi acţionează la fel", a spus Adrian Ursu.


„Toate aceste estimări care includ şi Diaspora, oricum ar fi rezultatul final, presupunem că respectă această estimare pe care o vedem noi, diferenţa este foarte strânsă. Este atât de strânsă, încât eu personal, trăitor în România şi participant în linia întâi la opoziţia faţă de Băsescu, mă simt extrem de dezamăgit” afirmă Mircea Badea.

 

"Sloganul reinventat acum, era nu puteţi voi fura, cât putem noi vota. Îl clama şi Udrea, îl strigau toţi. I-aş da dreptate lui Adi, e surprinzător cât de uşor manipulabili sunt nişte oameni tineri şi educaţi. Cum poţi să vii în 2014, în România, cu tema comunismului?" se întreabă Alessandra Stoicescu.
Adrian Ursu a explicat şi de ce a existat o prezenţă la vot semnificativ mai mare în turul doi al alegerilor, faţă de acum două săptămâni.

"Este efectul eficienţei campaniei de manipulare. Manipularea a avut o singură temă, împiedicarea dreptului de exercitare al votului. De partea cealaltă nu s-a făcut nimic. Fără îndoailă, ştiau şi ei că nu vor fi pe deplin în regulă...au votat fără să-şi pună anumite întrebări. Dacă vom vota anti-Ponta, pe cine vom avea la schimb? Există acelaşi risc, toată puterea să fie în mâna celorlalţi, aşa cum se spunea că nu e în regulă ca toată puterea să fie în mâna PSD. Aceste întrebări nu au stat niciodată în mintea unora" crede Adrian Ursu.

 "Preşedintele Traian Băsescu a ieşit şi ar fi trebuit să-i facă cel mai mare deserviciu lui Iohannis, chemând băsiştii la vot şi cinci milioane de oameni au spus: noi suntem băsişti. Paradoxul e că oamenii au fost jefuiţi cel puţin din 2009 încoace şi pe banii lor, aparatul ăsta de propagandă i-a prostit acum"  a afirmat Oana Stancu.
 
Mircea Badea a comentat rezultatul votului, aşa cum se prefigurează el după numărătorile paralele, cu Klaus Iohannis învingător.„Am pierdut zece ani din viaţă. Este un moment care mă va transforma, al doilea în câteva luni, când a intrat la închisoare camaradul meu, Dan Voiculescu. Eu nu mai am cum să fiu la fel, zece ani mi se pare o viaţă de om. Zic că e suficient”.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati