Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gabriel Oprea: Susţinere totală pentru Victor Ponta. UNPR nu a dat niciodată jos un Guvern din care a făcut parte

Gabriel Oprea: Susţinere totală pentru Victor Ponta. UNPR nu a dat niciodată jos un Guvern din care a făcut parte

17 Noi 2014   •   16:30

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea şi-a reiterat sprijinul pentru premierul Victor Ponta şi pentru Guvernul condus de acesta.

"Susţinere totală pentru Victor Ponta în actuala formulă politică. Aş vrea să verificaţi, dincolo de alte legende, UNPR niciodată nu a dat jos un Guvern din care a făcut parte", a declarat Gabriel Oprea.

"În 87% din cele 69 de localităţi cu primari UNPR, primari de municipiu reşedinţă de judeţ, municipiu, oraşe, comune, a câştigat Victor Ponta", a precizat preşedintele UNPR

El a adăugat că, pe de altă parte, în funcţia de viceprim-ministru şi de ministru de Interne, conducerea ministerului, poliţişti, jandarmi, pompieri au fost la datorie şi şi-au făcut datoria ca votul să exprime exact voinţa românilor.

"În calitatea de preşedinte de partid, eu şi conducerea UNPR avem o datorie pentru sutele de mii de membri de partid, pentru cetăţenii români, pentru simpatizanţii noştri şi mergem mai departe", a adăugat Oprea.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close