Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Mugur Ciuvică: Mă întreb cine a câştigat alegerile şi de ce. Klaus Iohannis nu a câştigat, Victor Ponta nu a pierdut

Mugur Ciuvică: Mă întreb cine a câştigat alegerile şi de ce. Klaus Iohannis nu a câştigat, Victor Ponta nu a pierdut

Mugur Ciuvică: Mă întreb cine a câştigat alegerile şi de ce. Klaus Iohannis nu a câştigat, Victor Ponta nu a pierdut
de S.T.    |    17 Noi 2014   •   10:54

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, s-a declarat surprins de rezultatul alegerilor prezidenţiale, fiind de părere că "foarte puţini se puteau aştepta la o victorie a lui Iohannis".

"Nu ştiu dacă se aştepta cineva la asemenea rezultate. Foarte puţini se puteau aştepta la o victorie a lui Iohannis. Nu mi-e clar ce s-a întâmplat. (...) Eu mă întreb cine a câştigat alegerile şi de ce, pentru că Klaus Iohannis nu a câştigat, Victor Ponta nu a pierdut. Victor Ponta şi-a cam făcut numărul de voturi. Cu voturile astea, cinci milioane şi câteva sute de mii, a câştigat Traian Băsescu şi în 2004 şi în 2009. A fost un vot uriaş. În mare parte cei care au venit în plus la vot au votat pentru Klaus Iohannis. Sunt cifre uriaşe", a spus Mugur Ciuvică, la Antena 3.

Între tururi, echipa lui Klaus Iohannis a introdus două teme, a susţinut preşedintele G.I.P.

"Ce mă surprinde e dimensiunea votului. În turul I, rezultatele au fost conform sondajelor. Între tururi, echipa lui Klaus Iohannis a introdus două teme majore: tema reinstaurării comunismului şi a votului din diaspora, o făcătură care a funcţionat în baza unei manipulări", a spus Ciuvică, adăugând că "justiţia independentă din România a fost şi ea impresionată de rezultatul obţinut de Iohannis".


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Previziunile zilei cu Sabina Iosub".

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close