Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Şova îi cere lui Dragnea să se retragă de la şefia PSD

Şova îi cere lui Dragnea să se retragă de la şefia PSD

Şova îi cere lui Dragnea să se retragă de la şefia PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   13:50

Fostul purtător de cuvânt al PSD, Dan Şova, i-a cerut luni preşedintelui executiv al partidului, Liviu Dragnea, să se retragă, motivând că social-democratul "trebuie să facă un pas înapoi" din funcţia pe care o deţine, în urma rezultatelor de la alegerile prezidenţiale.

"Rezultatul s-a văzut la urne şi nu este nimic mai mult de comentat, cetăţenii români au decis, este un rezultat pe care îl acceptăm şi, fireşte, aşa cum a subliniat şi Victor Ponta, poporul nu greşeşte niciodată. Când urnele vorbesc, politicienii trebuie să tacă", a spus Şova.

El a adăugat că, din punct de vedere al rezultatului, nu e nimic de spus şi pentru următorii cinci ani vom avea un preşedinte în persoana lui Klaus Iohannis.

Şova a fost întrebat despre opinia exprimată de Robert Negoiţă privind ieşirea de la guvernare a PSD.

"Nu sunt de acord cu acest lucru, Guvernul guvernează în baza programului care a primit în 2012 un vot la urne de 60%. Deci ieşirea de la guvernare, dacă mă întrebaţi pe mine, personal, nu o văd ca fiind fezabilă, dar va fi o analiză în interiorul PSD", a mai spus el.

Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare: Dăm ocazia domnului Iohannis să facă o altfel de politică

Dragnea: nu sunt de acord cu ieşirea de la guvernare. Nu se impun demisii

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele-verbale.



×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close