Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Klaus Iohannis cere ARESTAREA aleşilor penali: Parlamentul să respingă mâine Legea amnistiei şi graţierii

Klaus Iohannis cere ARESTAREA aleşilor penali: Parlamentul să respingă mâine Legea amnistiei şi graţierii

Klaus Iohannis cere ARESTAREA aleşilor penali: Parlamentul să respingă mâine Legea amnistiei şi graţierii
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   11:35

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca în ziua următoare să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice, adăugând că trebui luate în serios toate solicitările din partea justiţiei care se referă la parlamentari şi să le încuviinţeze.

"Parlamentul să puna pe ordinea de zi legea amnistiei şi gratierii şi s-o pice", a solicitat Iohannis.

Într-o conferinţă de presă, Iohannis a declarat a mulţumit tuturor celor care au venit la vot şi a precizat că, acum, după anunţarea rezultatelor alegerilor, el este dispus să se apuce de treabă "foarte serios şi foarte hotărât".

Iohannis a mai spus că duminică românii au dat un semnal foarte puternic pentru schimbarea profundă în România, semnal pe care el l-a înţeles.

"Românii au dat semnalul, este un semnal atât pentru mine, cât şi pentru clasa politică. Îi îndemn pe politicieni să ia în considerare acest semnal dat prin vot, să judece bine ce au de făcut în zilele următoare", a spus Klaus Iohannis.

România are un nou preşedinte. Klaus Iohannis a întors rezultatele din primul tur al prezidenţialelor şi conform rezultatelor parţiale făcute publice de Biroul Electoral Central a câştigat cursa pentru Cotroceni cu 54,50%. La scurt timp după ce înfrângerea a fost recunoscută şi de Victor Ponta, Iohannis a mers în piaţa Universităţii pentru a face o baie de mulţime.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close