x close

Blaga: ACL nu mai există de azi-noapte. Marţi, şedinţă al noului PNL, rezultat din fuziunea cu PDL

de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   13:23
Blaga: ACL nu mai există de azi-noapte. Marţi, şedinţă al noului PNL, rezultat din fuziunea cu PDL 418 Foto: Intact Images
Update 13.23 - Preşedintele PDL, Vasile Blaga, copreşedinte al noului PNL a anunţat, luni, că mâine va avea loc o primă şedinţă a Colegiului director al noului PNL, rezultat din fuziunea cu PDL.

"Am convocat împreună cu încă copreşedinte Klaus Iohannis şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, la care sunt invitaţi toţi copreşedinţii din ţară pentru mâine, la ora 13.00, urmând ca la ora 14.00 să avem întâlnirea cu grupurile parlamentare, care să insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia şi să cadă şi să începem şi discuţiile pentru întreaga legislaţie electorală", a spus Blaga.

Liderul PDL a susţinut că marţi se va discuta şi legat de strategia politică de urmat după câştigarea prezidenţialelor.

În plus, liderul PDL a evitat să avanseze ideea unei moţiuni de cenzură, menţionând că acest lucru se va stabili la şedinţa conducerii partidului de marţi.

_________________________________

Ştirea iniţială 10.59

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a mulţumit, luni, lui Klaus Iohannis (candidatul ACL) pentru rezultatul de la alegerile prezidenţiale şi a reamintit că ACL nu mai există de azi-noapte.

"Mulţumesc ACL care nu mai există de azi-noapte de la 12, pentru rezultat, şi lui Iohannis", a spus, luni, copreşedintele ACL, Vasile Blaga, înainte de declaraţiile programate ale lui Iohannis.

PNL şi PDL au format alianţa ACL, înainte de alegerile prezidenţiale, urmând ca PDL să fie "înghiţit" de PNL.

România are un nou preşedinte. Klaus Iohannis a întors rezultatele din primul tur al prezidenţialelor şi conform rezultatelor parţiale făcute publice de Biroul Electoral Central a câştigat cursa pentru Cotroceni cu 54,81%. La scurt timp după ce înfrângerea a fost recunoscută şi de Victor Ponta, Iohannis a mers în piaţa Universităţii pentru a face o baie de mulţime.
Citeşte mai multe despre:

vasile blaga ACL Alegeri prezidenţiale 2014
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati