Antena 3 CNN Politică Dragnea: Tudose analizează cu maximă rigoare activitatea ANAF

Dragnea: Tudose analizează cu maximă rigoare activitatea ANAF

Dragnea: Tudose analizează cu maximă rigoare activitatea ANAF
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iul 2017   •   16:29

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că i-a cerut premierului Mihai Tudose să analizeze „foarte atent şi cu maximă rigoare” activitatea ANAF şi să ia măsurile pe care le consideră de cuviinţă pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei, în condiţiile în care el nu este „foarte, foarte fericit”, potrivit news.ro.

„Eu i-am cerut primului-ministru să analizeze foarte atent şi cu maximă rigoare activitatea ANAF şi m-a asigurat şi pe mine, şi pe colegii din coaliţie, că se va întâmpla acest lucru în zilele următoare. L-am rugat doar să facă o analiză foarte serioasă a activităţii ANAF şi să ia măsurile de cuviinţă”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cum stă România la capitolul încasări, liderul PSD a susţinut că ţara noastră ar trebui să stea mult mai bine.

Chestionat în continuare dacă este mulţumit de activitatea şefului ANAF, Liviu Dragnea a susţinut că nu este „foarte, foarte mulţumit”.

„Eu evit să spun ce părere am eu, personală, despre un membru al Guvernului sau despre un şef de instituţie, dar faptul că i-am cerut premierului să facă această analiză, probabil că nu sunt foarte, foarte fericit”, a conchis preşedintele PSD.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ANAF mihai tudose ANAF analiza
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close