Antena 3 CNN Politică Elena Udrea consumă alimente pentru mărirea hemoglobinei: Toată săptămâna numai fier am mâncat

Elena Udrea consumă alimente pentru mărirea hemoglobinei: Toată săptămâna numai fier am mâncat

Elena Udrea consumă alimente pentru mărirea hemoglobinei: Toată săptămâna numai fier am mâncat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Feb 2012   •   12:33
Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, a declarat sâmbătă că va încerca să doneze „discret” sânge, după ce îşi va remedia problema legată de nivelul scăzut de hemoglobină, conform Mediafax.

„Vom încerca într-un mod mai discret de data aceasta, pentru că, după sâmbăta trecută, foarte multe persoane, foarte multe cunoştinţe mi-au dat mesaj cu ce trebuie să mănânc, ce trebuie să fac, pentru a avea o hemoglobină care să-mi permită să donez”, a arătat Udrea.

Fostul ministru a precizat, în glumă: „În orice caz, am liste întregi de alimente pe care ar trebui să le consum date, aşa cum spuneam, de cei care au aflat de la televizor că nu pot să donez. Toată săptămâna numai fier am mâncat, aşa că...”.

Întrebată de jurnalişti dacă va încerca din nou, sâmbătă, să doneze sânge, Udrea a spus că nu ar dori să se repte o acţiune care „nu iese atunci când sunt şi camerele de faţă”.

„O să vedem, în funcţie de ce spun şi medicii. Eu nu aş mai repeta o opţiunea care se pare că nu iese atunci când sunt şi camerele de faţă”, a adăugat Udrea.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close