Antena 3 CNN Politică Eugen Nicolicea, după declarațiile lui Iohannis: „Nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine”

Eugen Nicolicea, după declarațiile lui Iohannis: „Nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine”

Eugen Nicolicea, după declarațiile lui Iohannis: „Nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine”
06 Dec 2018   •   11:07

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, așa cum au acuzat liderii puterii. În acest context, Eugen Nicolicea spune că președintele nu știa ce s-a întâmplat în Camera Deputaților.

„Cred că nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine să-și lipească numele de acțiunea de acolo. Orice om care participă la un Consiliu de Administrație știe că voturile se dau în anumite condiții. Să ne lămurim, nu a existat nicio ședință condusă de Pirtea, nu au votat nimic”, a spus Nicolicea.

Nicolicea a afirmat că Florin Iordache a condus foarte bine ședința din plenul Camerei Deputaților. „Noi am rămas uimiți. Știți, domnul este rector la Universitatea de Vest și să facă pe Dj-ul la microfonul acela. Este vicepreședinte de multă vreme, să nu știe procedurile. Dacă conducea o ședință de-adevăratelea, trebuia să anunțe cvorumul. Spui 112 voturi, dar din câți? Plus voturile, atunci când se cere revocarea cuiva, se fac prin bile și prin vot secret. Era vot secret prin bile”, a mai spus Nicolicea.

Citiți și: Circ în Parlament. Un liberal a preluat conducerea ședinței în Camera Deputaților și opoziția a votat schimbarea lui Dragnea

×
Subiecte în articol: Eugen Nicolicea Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close