Antena 3 Politică Iohannis: „Încercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merită reluată şi sper că Opoziţia va reuşi”

Iohannis: „Încercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merită reluată şi sper că Opoziţia va reuşi”

05 Dec 2018   •   19:30
Iohannis: „Încercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merită reluată şi sper că Opoziţia va reuşi”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu a avut legătură cu încercarea Opoziţiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar a spus că încercarea merită reluată şi a exprimat speranţa că Opoziţia va reuşi.

"Nu am avut timp de aşa ceva, dar încercarea merită reluată şi sper că Opoziţia va reuşi", a spus preşedintele, întrebat fiind dacă a avut vreo legătură cu încercarea de revocare a lui Liviu Dragnea.

Citiți și Dragnea: Iohannis vrea să ia cu japca Parlamentul

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat miercuri speranţa că Opoziţia va susţine o moţiune de cenzură, adăugând totodată că acesta nu este atributul său.

"Opoziţia trebuie să susţină o moţiune de cenzură şi sper să o facă", a spus preşedintele în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni, cu ocazia lansării în dezbatere publică a rezultatelor proiectului "România Educată".

Citiți și Circ în Parlament. Un liberal a preluat conducerea ședinței în Camera Deputaților și opoziția a votat schimbarea lui Dragnea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close