Antena 3 Politică Eugen Teodorovici, prima reacţie după ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: „Back in business”

Eugen Teodorovici, prima reacţie după ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: „Back in business”

de S.T.    |    24 Apr 2019   •   18:26
Eugen Teodorovici, prima reacţie după ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: „Back in business” Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar şi la Fonduri Europene, prin decret semnat de preşedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candidează pentru Parlamentul European de pe primul loc în lista PSD.

„Back in business.

Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării.

În acest caz, aș spune că repetiția nu este "mama învățăturii", ci este ..."sora progresului".

Începând din anul 2013, în mandatul meu de ministru al fondurilor europene de 2 ani și 3 luni, România nu doar că a recuperat decalajul enorm față de statele europene, nu doar că a obținut venituri la bugetul național de peste 7 miliarde de euro, dar a reușit o performanță unică - cea mai mare creștere, de peste 300 %, a ratei de absorbție a fondurilor europene, validată la nivelul celor 28 de state membre.

Și să vedem ce se poate face în 45 de zile și.....44 de nopți ?. Așadar vă aștept alături de mine pe toți cei care și vreți, și puteți!”, a spus Eugen Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close