Antena 3 CNN Externe Ea este femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat: "Ultima dată am făcut baie în urmă cu trei ani"

Ea este femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat: "Ultima dată am făcut baie în urmă cu trei ani"

Cornelia Bayley este femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat. Ea a recunoscut că nu a mai făcut baie de trei ani.

Ea este femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat: "Ultima dată am făcut baie în urmă cu trei ani"
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Ioana Mircea    |    17 Aug 2023   •   22:58

Cornelia Bayley locuiește Wales, Marea Britanie, în aceeași casă de 29 de ani și, în urmă cu câțiva ani, a lăsat o echipă de curățenie în imobil.

Acela a  fost momentul în care a dezvăluit că nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat sau salteaua, despre care susține că are o vechime de aproximativ 100 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia a fost nevoită să trăiască din pensia sa minusculă, neavând nici un alt ajutor, astfel, ea a recunoscut că nu a mai făcut baie de trei ani pentru că nu își permite apă caldă.

Citește și: Amenzi usturătoare pentru şoferii români care își spală mașina în fața casei sau a blocului. Sancţiunea diferă în funcţie de oraş

”Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă cu 2-3 ani. Nu-mi permit apa caldă, dar în secolul 18 oamenii nu își făceau baie tot timpul, așa că trăiesc ca ei. Nu dau cu aspiratorul, nu-mi place. Cred că podeaua asta a fost aspirată de 2-3 ori în 29 de ani.”, a zis ea.

Cornelia a încercat doar de câteva ori să curețe căminul în care locuiește dar nu vede rostul acestui lucru.

Întrebată când a fost spălată ultima dată lenjeria de pat, ea a spus cu sinceritate: ”Niciodată. Bineînțeles că nu am curățat nici salteaua de pat. Ar putea avea 100 de ani sau ceva de genul ăsta. Știi, așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă trăiesc așa”, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: lenjerie pat Wales
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close