Antena 3 CNN Politică Firea, după ce șeful Termoenergetica a recomandat boilere pentru apa caldă: "Nemernicie, eu aș fi fost linșată"

Firea, după ce șeful Termoenergetica a recomandat boilere pentru apa caldă: "Nemernicie, eu aș fi fost linșată"

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat dur pe directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, cel care care le-a recomandat bucureștenilor să-și monteze calorifere și boilere. 

Firea, după ce șeful Termoenergetica a recomandat boilere pentru apa caldă: "Nemernicie, eu aș fi fost linșată"
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2021   •   15:18

Este o "nemernicie, eu aș fi fost linșată dacă spuneam așa ceva", a declarat Firea, marţi, după ce şeful Termoenergetica le-a făcut bucureştenilor recomandarea amintită, marţi, în direct la Antena 3.

Reacția fostului primar al capitalei a apărut după ce directorul Termoenergetica i-a sfătuit pe bucureșteni să-și monteze calorifere electrice și boilere.

Directorul Termoenergetica, în pragul iernii: "Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei"

"Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă față de cetățeni! 

Acest domn impertinent, care îi umilește pe bucureșteni, este membru PNL sectorul 1. Se numește Claudiu Crețu și a fost uns de Nicușor Dan director peste instituția care trebuie să asigure apă caldă și căldură. 

Nu numai că nu și-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicușor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască țevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoțat în astfel de funcții cu maximă răspundere! 

Gabriela Firea: "Este din rău în mai rău în Capitală!"

Prin munca mea și a echipei mele au pe tavă 300 milioane de euro pentru reabilitarea rețelei de termoficare. Nu au fost în stare să aducă măcar 1 euro în plus, în acest an, dar nici să cheltuie în beneficiul cetățenilor suma obținută de noi. 

Este din rău în mai rău în Capitală! 

Dar primarul își consumă timpul și se răfuiește prin instanțe, ca pe timpul când era ONG-ist, cu te miri cine. Asta e treaba lui de primar? Sunt instituții ale statului!

A fost ales să rezolve probleme: termoficare, transport, spitale, investiții, poluare, curățenie, persoane vulnerabile. 

Toate sunt înghețate! 

Cred că omul nu a aflat că este primar! 

Se joacă de-a tribunalele pe banii cetățenilor din București! 

Firea: "Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții-cheie, nu e de mirare că în București e dezastru din toate punctele de vedere!"

Cât despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureșteni să-și cumpere calorifere electrice și boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere față de românii din toată țara, nu doar din București.

Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați! Și pe stradă, și pe FB…

Niște șmecherași ajunși în funcții prea înalte, comparativ cu statura lor profesională și morală! 

Acest penelist Crețu, prieten cu Orban, a fost și director la Elcen, pe timpul premierului Ludovic Orban. Adică instituția din subordinea guvernului care nu și-a modernizat CET-urile și din cauza căreia sunt mari pierderi pe rețeaua de termoficare - pierderi suportate tot de către bucureșteni!

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții-cheie, nici nu este de mirare că în București e un dezastru din toate punctele de vedere!", a scris Gabriela Firea, marţi, pe pagina de Facebook.

Directorul Termoenergetica, în pragul iernii: "Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei"

Calorifer electric şi bolier electric - acestea sunt soluţiile pe care le recomandă directorul Termoenergetica, în această perioadă când mulţi bucureşteni stau în frig din cauza avariilor şi nu au nici apă caldă să se spele.

Aşadar, varianta pentru cei care nu au apă caldă la robinet este boilerul electric, care e "câteva sute de lei", a spus şeful Termoenergetica, marţi, la Antena 3.

"Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine", a continuat Claudiu Creţu.

×
Parteneri
Horoscop rune 6-13 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close