Antena 3 CNN Politică Florentin Pandele, despre Gabriela Firea: "Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei!"

Florentin Pandele, despre Gabriela Firea: "Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei!"

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, susține că soția sa, Gabriela Firea, nu va mai candida pentru postul de primar general al municipiului București.

Florentin Pandele, despre Gabriela Firea: "Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei!"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    22 Feb 2024   •   16:27

"Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei. Eu mă simt extraordinar de bine că va avea timp să se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat.”, a spus Florentin Pandele, la România TV.

"Gabi își dorea, eu nu îmi doream. Absolut deloc, pentru că am realizat din iulie ce se intamplă și că va fi destul de greu. Oricum și-a revenit, din punct de vedere electoral, a avut o curbă descendentă, a intenției de vot, apoi și-a revenit. Dacă ar fi candidat Firea, părerea mea este că ea avea să câștige", a declarat Pandele.

Întrebat dacă Gabriela Firea vrea să candideze pentru un post de europarlamentar, Pandele a spus: "Nu știu absolut nimic.”

Acesta a comentat și eventuala candidatură a lui Sebastian Burduja, din partea PSD, la Primăria Capitalei.

"Pai dânsul a spus că îi bate măr pe Gabriela Firea și Nicusor Dan. Poate dânsul se crede a fi foarte puternic. Dacă e puternic, pe Gabi nu mai are cum să o bată, pentru că nu mai e în această dispută.", a spus Pandele.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close