Antena 3 CNN Politică Florian Bodog: "Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!"

Florian Bodog: "Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!"

"O nouă tragedie îndoliază România după incendiul violent izbucnit într-un pavilion al Institutului Matei Balș. Sincere condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața și însănătoșire grabnică pentru cei răniți." a scris fostul Ministru al Sănătății, Florian Bodog, vineri pe pagina sa de Facebook.

Florian Bodog: "Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    29 Ian 2021   •   14:10

"După incendiul de la spitalul județean Neamț, din noiembrie, când 12 oameni și-au pierdut viața Guvernul PNL a anunțat controale și măsuri drastice în toată țara, că vor introduce noi proceduri pentru a preveni alte tragedii. Dar n-au făcut nimic, nici în privința măsurilor, nici a procedurilor necesare." a declarat senatorul PSD, în urma incendiului de la spitalul Matei Balș. 

"Doar s-au bătut pe funcții și pe spăgi, sub paravanul pandemiei!

Realitatea crâncenă este că alte 6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum, în Cluj, Mureș, Iași, Neamț, Timiș, București, practic în toată țara. 

Prin urmare, drama de Balș nu este un episod izolat. Este expresia unui eșec generalizat al guvernării peneliste de a preveni incendiile din spitale în contextul tratării COVID care implică utilizarea oxigenului, ce implică un risc de incendiu suplimentar." 

Florian Bodog: Câte spitale mai trebuie să ardă ca acest Guvern să facă ceva?

"Este revoltător, inadmisibil ca în condițiile în guvernarea PNL a avut toată puterea, toate resursele, a cheltuit bani cu nemiluita, în contextul în care sănătatea este prioritate extremă, românii să continue să ardă de vii în spitale.

Câte spitale mai trebuie să ardă ca acest Guvern să facă ceva ca astfel de tragedii să nu se mai repete! Au murit prea mulți români din cauza unor incompetenți! Trebuie să spunem stop! Ajunge! 

Ministrul Sănătății și toți ceilalți responsabili cu procedurile pentru prevenirea tragediilor din spitale trebuie să plece imediat din funcții! 
Guvernele lui Iohannis conduc România de un an si 3 luni. Sunt direct și nemijlocit responsabile pentru tragediile repetate din domeniul Sănătății care puteau fi evitate dacă se luau măsurile necesare. 

Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!"

O nouă tragedie îndoliază România după incendiul violent izbucnit într-un pavilion al Institutului Matei Balș. Sincere...

Posted by Florian Bodog on Friday, 29 January 2021

Încă o persoană carbonizată a fost descoperită la Matei Balș! Martorii spun că adevărata cauza a incendiului ar fi explozia unor tuburi de oxigen

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață la un pavilion al spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. 5 persoane și-au pierdut viața în urma incendiului.

Din ultimele informații, unul dintre trupurile neînsuflețite ar fi fost găsit pe holul principal. Un altul, carbonizat, ar fi fost descoperit în salon, între paturi, unul în baia salonului și altul pe balcon.

Bilanțul morților a crescut la 5. Trupul carbonizat al unei persoane a fost descoperit abia vineri la prânz. Flăcările au fost atât de puternice, încât pacientul nu a fost identificat în primă fază, atunci când s-au raportat 4 decese.

×
Parteneri
Anunţ major despre subvenţia la energie. Cât va mai fi în vigoare
x close