Antena 3 CNN Politică Florin Barbu, după Consiliul Agrifish: "Am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români"

Florin Barbu, după Consiliul Agrifish: "Am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români"

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a transmis marți că a fost la Consiliul AgriFish de la Bruxelles şi i-a atras atenţia comisarului european pe Agricultură că au trecut şase luni de când România a cerut derogări pentru fermieri.

Florin Barbu, după Consiliul Agrifish: "Am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români"
Sursa foto: Florin Barbu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2024   •   18:25

"Am fost în Consiliul AgriFish de la Bruxelles unde așa cum am promis, am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români.

Am cerut încă o dată prelungirea derogărilor de la GAEC 7 și GAEC 8 și i-am atras atenția comisarului european pe Agricultură că au trecut 6 luni de când România a cerut această derogare pentru care a primit sprijinul a 15 state membre, iar răspunsul Comisiei încă nu a venit.

Le-am spus-o foarte clar colegilor mei miniștri:

Dacă nu înțelegem că fermierii noștri au nevoie de sprijin real, nu de piedici suplimentare în obținerea producției, putem să plecăm cu toții din funcțiile pe care le deținem! În frunte cu comisarul european", a transmis ministrul Agriculturii.

FERMIERII ROMÂNI TREBUIE SPRIJINIȚI ❗️ MINIȘTRII SAU COMISARI, PLECĂM CU TOTII ACASĂ DACĂ NU ÎI SUSȚINEM ❗️ ??Am fost în Consiliul AgriFish de la Bruxelles unde așa cum am promis, am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români❗️ Am cerut încă o dată prelungirea derogărilor de la GAEC 7 și GAEC 8 și i-am atras atenția comisarului european pe Agricultură că au trecut 6 luni de când România a cerut această derogare pentru care a primit sprijinul a 15 state membre, iar răspunsul Comisiei încă nu a venit. ❗️Le-am spus-o foarte clar colegilor mei miniștri: Dacă nu înțelegem că fermierii noștri au nevoie de sprijin real, nu de piedici suplimentare în obținerea producției, putem să plecăm cu toții din funcțiile pe care le deținem! În frunte cu comisarul european❗️

Publicată de Florin Barbu pe Marţi, 23 ianuarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close