Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, un nou atac la Raluca Turcan: ”A stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile”

Florin Cîțu, un nou atac la Raluca Turcan: ”A stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile”

Florin Cîțu, liderul PNL și noul președinte al Senatului, a lansat un nou atac la adresa Ralucăi Turcan. ”Doamna Turcan a stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile”, a spus Cîțu.

Florin Cîțu, un nou atac la Raluca Turcan: ”A stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    23 Noi 2021   •   14:53

Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii, după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia și a anunțat că nu mai sunt bani de pensii.

”Sunt controale care se fac pe Legea 109 și am văzut ieri... Vedeți, doamna Turcan a stat un an în Guvern și nu prea înțelege cum stau lucrurile. Un control a fost făcut și la Finanțe și au fost amendați cei din Finanțe de cei din Finanțe”, a declarat Cîțu.

Întrebat dacă a trimis Corpul de Control la ministere pentru că ar avea suspiciuni cu privire la încălcarea legii, liderul PNL a răspuns: ”Nu. E prima dată când se fac aceste numiri pe Legea 109”.

Cîțu a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii, la numai 20 de minute de la publicarea mesajului de către Raluca Turcan, însă acesta susține că nu are nicio legătură cu războiul dintre ei, pentru că se fac controale la toate ministerele.

”Avem controale la toate ministerele, inclusiv la Ministerul Finanțelor. Nu este nicio coincidență, acum a venit momentul”, a mai spus liderul PNL.

Florin Cîțu a asigurat că sunt bani de pensii și salarii, contrazicând declarația Ralucăi Turcan.

”Bineînțeles că sunt bani de pensii și de salarii”, a declarat Florin Cîțu într-o conferință de presă.

Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la ministerul Muncii, după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia și a anunțat că nu mai sunt bani de pensii

Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîțu: ”Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale?”

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Raluca Turcan
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close