Antena 3 CNN Politică Fost ministru PSD, dezvăluiri despre Ponta: A mințit! Mi-a dat SMS în aceeași zi și m-a rugat să-l iert

Fost ministru PSD, dezvăluiri despre Ponta: A mințit! Mi-a dat SMS în aceeași zi și m-a rugat să-l iert

Fost ministru PSD, dezvăluiri despre Ponta: A mințit! Mi-a dat SMS în aceeași zi și m-a rugat să-l iert
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Oct 2017   •   20:36

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Ana Birchall a lăsat de înțeles, marți, că nu crede ”povestea porcului” spusă de Victor Ponta și, în plus, susține că fostul premier a mai mințit odată și apoi a recunoscut.

”Pe mine mă deranjează ce a făcut Victor Ponta. Vă aduceți aminte că, acum un an și ceva, umbla pe la TV și spunea că eu sunt trădător în PSD. Pe urmă, în aceeași zi, când și-a dat seama că mințea, mi-a dat un mesaj: „Ana, îmi pare foarte rău, am greșit, te rog să mă ierți!„. Spunea că sunt turnătoare, că l-am turnat pe el la o instituție. Eu i-am dat mesaj și l-am rugat să-și ceară scuze și public. Așa cum ați auzit dvs scuzele public, așa le-am auzit și eu. Spun acest lucru după un an de zile”, a spus Ana Birchall, deputat PSD, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Jurnalistul Dan Andronic a venit cu detalii despre tăierea porcului care ar fi avut loc în curtea SRI, la numai o zi după ce Victor Ponta a spus că Liviu Dragnea ar fi tăiat porcul împreună cu Florian Coldea și Laura Kovesi, la Crăciunul din 2013.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close