Antena 3 CNN Politică Fraudă electorală în Ploieşti. Un reprezentant şi un alegător au fost reţinuţi

Fraudă electorală în Ploieşti. Un reprezentant şi un alegător au fost reţinuţi

Fraudă electorală în Ploieşti. Un reprezentant şi un alegător au fost reţinuţi
Sursa foto: foto: Mediafax Foto
11 Iun 2012   •   16:48

Reprezentantul unui partid într-o secţie de votare şi un alegător din Ploieşti au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru încălcarea legii electorale, cei doi fiind acuzaţi că au încercat fraudarea votului.
   
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, un membru al comisiei electorale dintr-o secţie de votare din Ploieşti şi un alegător au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiuni la legea electorală, respectiv încercarea de fraudare a votului.
   
Alegătorul a fost prins cu nouă buletine de vot, în loc de patru câte ar fi fost normal să aibă, cele cinci buletine de vot în plus fiind pentru preşedintele Consiliului Judeţean. În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că buletinele de vot în plus îi fuseseră date alegătorului de către reprezentantul PP-DD în secţia de votare, iar alegătorul a fost prins în timp ce încerca să introducă în urnă buletinele în plus.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close