Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea anunță ce urmează în conflictul cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea anunță ce urmează în conflictul cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea anunță ce urmează în conflictul cu Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Apr 2019   •   20:36

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară la Antena 3, că după problemele de sănătate pe care le-a avut starea sa este una bună și că a început din nou munca la Primăria Capitalei.

Citește și: Gabriela Firea rupe tăcerea despre starea sa de sănătate: "S-au lansat informații toxice despre mine"

Despre conflictul cu Liviu Dragnea, primarul general afirmă că dorește o normalizare a relațiilor cu șeful PSD și că acesta a sunat-o recent, după adresele pe care Gabriela Firea i le-a transmis, și a promis că va încerca să rezolve o parte din problemele sesizate.

"Nu vă ascund faptul că domnul Dragnea m-a sunat în prima zi în care am revenit din spital, mi-a spus că a primit acele adrese și că dorește să rezolve parte din problemele pe care Primăria Capitalei le are în această perioadă.

Am înțeles din acest mesaj că dorește cumva că dorește să normalizeze relația dintre președintele PSD și Primarul General, fost om cu funcții în PSD, acum simplu membru de partid, ceea ce cred că este de bun augur pentru cetățeni. Eu cred că dacă aș refuza acest sprijin din partea Guvernelor, a ministerelor care sunt acum coordonate de către reprezentanți ai coaliției PSD-ALDE al fi blamată pentru faptul că țin mai mult la orgoliul meu personal decât la interesul bucureștenilor", a spus Gabriela Firea, la "Punctul de Întâlnire", cu Radu Tudor.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Punctul de întâlnire
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close