Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sănătății în locul lui Vlad Voiculescu

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sănătății în locul lui Vlad Voiculescu

După mai multe zile în care parlamentarii PSD i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, din funcția de Ministru al Sănătății, în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș, prim-vicepreşedintele partidului, Gabriela Firea, sugerează că un medic ar fi mai potrivit să ocupe funcția în cauza.

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sănătății în locul lui Vlad Voiculescu
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   18:30

"Pacienții au nevoie de oameni competenți care să le asigure condiții bune în spitale, tratament adecvat și siguranță." a scris Gabriela Firea, marți, pe pagina sa de Facebook. 

"Actualul ministru trebuie să plece și să lase locul unui medic sau manager mult mai bine pregătit și fără interese personale. 

Sănătatea trebuie condusă de un om priceput, energic și cu suflet!"

Gabriela Firea acuză un complot împotriva românilor: "Ministrul Sănătăţii vrea închiderea spitalelor de stat, să mergem toţi la privat"

Senatoarea PSD Gabriela Firea a lansat o serie de acuzaţii, luni, la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), pe care îl acuză că ar urmări închiderea spitalelor de stat, astfel încât românii să fie nevoiţi să meargă la un spital privat, mult mai scump, atunci când au probleme de sănătate.

Prezentă în studioul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, Gabriela Firea a vorbit despre ce s-ar afla în spatele tragediilor din ultimul timp din spitalele româneşti, şi anume un complot astfel încât spitalele de stat să fie închise sau să li se reducă activitatea, iar românii să meargă să plătească la spitale private, atunci când au o problemă de sănătate.

"Este foarte trist faptul că nu se observă ce este în spatele acestei tragedii. Acum câteva zile, managerii din spitalele Capitalei, nu doar cei care aparţin de primărie, ci şi cele care aparţin de ministerul Sănătăţii, vorbeau că oameni din anturajul actualului ministru îi contactează şi le comunică faptul că sub pretextul unui audit în sănătate, de fapt, se urmăreşte să se închidă sau să se reducă activităţi în multe din spitalele Capitalei, iar activitatea medicală să fie îndreptată spre mediul privat. Deci, de la public la privat", a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Protest în Parlament după tragedia de la Balș! Deputații PSD îi cer demisia lui Vlad Voiculescu

Social-democraţii au protestat, luni, pe holurile Parlamentului. Deputații PSD au venit cu pancarte pe care scria "VOICULESCU DEMISIA" şi au spus că ministrul Sănătăţii trebuie să plece după tragedia de la Institutul "Matei Balș".

Deputații PSD au venit, luni, la Parlament cu pancarte negre, pe care scrie cu alb ''VOICULESCU DEMISIA'' considerându-l vinovat pe ministrul Sănătăţii de felul în care a gestionat situaţia după incendiul de la Institutul „Matei Balș”.

 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close