Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea răspunde acuzațiilor ELCEN: Devine evident că Guvernul PNL a folosit compania în confruntarea politică

Gabriela Firea răspunde acuzațiilor ELCEN: Devine evident că Guvernul PNL a folosit compania în confruntarea politică

După ce Gabriela Firea a fost acuzată că ”minte și dezinformează” de către reprezentanții ELCEN, aceasta a transmis un comunicat în care spune că ”devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică”.

Gabriela Firea răspunde acuzațiilor ELCEN: Devine evident că Guvernul PNL a folosit compania în confruntarea politică
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    06 Oct 2020   •   14:45

”Comunicatul oficial transmis astazi de ELCEN în legătură cu întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale reprezintă o dovada clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acționat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcția de Primar General.

Aprecierile și evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat, aflată în serviciul public și nu în slujba unui partid politic.

Acest comunicat reprezintă o nouă confirmare a partizanatului politic în care a acționat ELCEN în timpul campaniei electorale, iar cei din conducerea acestei companii ar trebui să realizeze că folosirea funcției de conducere dintr-o companie de stat pentru obținerea unui avantaj necuvenit în favoarea unuia dintre candidații politici reprezintă o infracțiune sancționată de lege.

După toată ostilitatea din timpul campaniei electorale și după această reacție eminamente politică din partea ELCEN, devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică.

Întreruperea deliberată a furnizării apei calde a avut drept scop provocarea unei stări de nemulțumire în rândul bucureștenilor față de primarul în funcție. Premeditarea politică s-a putut vedea în campaniile agresive lansate de PNL în spațiul online, care aveau ca temă principală întreruperile în furnizarea apei calde, provocate în mod deliberat de compania ELCEN, aflată sub controlul politic al partidului de guvernământ”, scrie Gabriela Firea într-un comunicat de presă. 

Citește și: ELCEN răspunde în criza apei calde din București și dă vina pe Gabriela Firea: "Se datorează dezinteresului"

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea ELCEN
Parteneri
x close