Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, război cu Clotilde Armand: A depus plângere împotriva retragerii finanțării pentru cele patru spitale din București

Gabriela Firea, război cu Clotilde Armand: A depus plângere împotriva retragerii finanțării pentru cele patru spitale din București

"Am depus la Prefectura Capitalei Plângere prealabilă pentru revocarea Hotărârii consilierilor PNL, USR - Plus, PMP, la inițiativa noului primar al Sectorului 1, un om politic iresponsabil, fārā milă de oameni, de a tăia finanțarea a 4 mari și importante spitale," a scris Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.

Gabriela Firea, război cu Clotilde Armand: A depus plângere împotriva retragerii finanțării pentru cele patru spitale din București
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   15:15

"Nu ne oprim aici!", a anunțat fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, precizând că va apela și la Justiție dacă prefectul nu va da un răspuns favorabil plângerii formulate.

"După audiență de azi, la prefectul Municipiului București, în funcție de răspuns, îi vom apāra pe cetățenii care au nevoie să fie diagnosticați și tratați la aceste spitale și în contencios  - administrativ, la Tribunalul București.

Oamenii politici fără pic de responsabilitate trebuie să fie sancționați."

Gabriela Firea îi cere socoteală lui Clotilde Armand: "Vom merge în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă"

Anularea proiectului prin care patru spitale din Capitală nu ar mai fi primit finanţare de la Primărie nu a putut fi pus în dezbatere luni, în Consiliul Local al Sectorului 1. Asta pentru că cei din PNL, USR PLUS şi PMP au boicotat şedinţa de la Primăria Sectorului 1. Au fost prezenţi doar 9 consilieri social democraţi, cei care au şi cerut anularea proiectului. Astfel, cvorumul nu a fost întrunit.

''Colegii, consilieri locali de la Sectorul 1 au semnat cu toţii plângere prealabilă care merge acum la prefectul municipiului Bucureşti, domnul Berbeceanu.

Aşteptăm din partea domniei sale o reacţie la aceste documente şi vom merge în continuare cu toate acţiunile, inclusiv în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă a doamnei primar de la Sectorul 1 şi a consilierir locali de la PNL, USR PLUS şi PMP'', a spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close