Antena 3 CNN Politică Geoană: "Campania prezidenţială nu a fost negociată când am format coaliţia"

Geoană: "Campania prezidenţială nu a fost negociată când am format coaliţia"

Geoană: "Campania prezidenţială nu a fost negociată când am format coaliţia"
Sursa foto: Mircea Geoana
16 Mar 2009   •   15:21

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat luni, că atacurile sale la adresa preşedintelui Traian Băsescu nu au cum să afecteze coaliţia de guvernmânt, deoarece declaraţiile sale ţin de registrul alegerilor prezidenţiale din acest an şi nu de guvernarea în sine pentru care PSD a încheiat un protocol de colaborare cu PDL. Mai mult, înţelegerea dintre cele două partide nu prevede nimic despre posibilitatea unui non-combat în cadrul alegerilor electorale din acest an.

""Nu am simţit că ar dăuna discuţiilor în coaliţie, trebuie să separăm lucrurile. Buna guvernare reprezintă un scop al coaliţiei, iar relaţia cu preşedintele, din perspectiva alegerilor prezidenţiale, este cu totul altceva. Avem un parteneriat pentru România pe care dorim să-l respectăm. Atâta vreme cât vom fi parteneri egali şi vom fi trataţi cu respect si cu deferenţă, vom răspunde cu aceeasi moneda", a explicat Mircea Geoană.

Liderul PSD a precizat că alegerile şi modul de desfăşurare a campaniei pentru prezidenţiale ?nu a fost negociat atunci cand am format coaliţia".
"În acest moment guvernarea se află pe un făgaş corect". De aceea, ne vom concentra pentru o bună guvernare, ne vom achita de obligaţiile noastre de partid de stânga într-un moment dificil pentru ţară şi sunt convins ca acest lucru va fi benefic pentru populaţia României", a mai spus Geoană.



Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close