Antena 3 CNN Politică Gigel Știrbu (PNL), despre protest: "Un circ fără margini. Cei de la AUR au sărit la bătaie la președintele de ședință"

Gigel Știrbu (PNL), despre protest: "Un circ fără margini. Cei de la AUR au sărit la bătaie la președintele de ședință"

Deputatul PNL Gigel Știrbu s-a declarat consternat de ce se întâmplă marţi la Parlament, unde protestatarii AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului și au încearcat să intre în clădire.

Gigel Știrbu (PNL), despre protest: "Un circ fără margini. Cei de la AUR au sărit la bătaie la președintele de ședință"
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre
de Georgiana Adam    |    21 Dec 2021   •   13:18

"Acum am ieșit din sala de plen. Singura informație pe care o am este că mașinile din parcare au fost vandalizate de acești domni și doamne aduși de colegii de la AUR pentru această manifestare ilegală.

Nu am ieșit, suntem în sesiune de vot final.

Și în plenul Parlamentului e un circ fără margini făcut de acești domni de la AUR, care mai au puțin și sar la bătaie.

De mâine încolo fiecare parlamentar ar trebui să fie controlat, să nu cumva să aibă arme albe când intră în Parlament. După ce am văzut această manifestare e foarte posibilă o singură scânteie să dea foc întregii săli a plenului.

Au sărit la bătaie să îl bruscheze pe președintele de ședință. Așa ceva nu am văzut decât în arenele unde se practică sporturi violente. Înjurături, Simion a spus că ne scuipă pe toți cei care votăm certificatul verde.

Firesc ar fi în aceste momente ministrul de interne să ia atitudine, jandarmeria, poliția ar trebui să își facă datoria, e vorba de o instituție a statului", a spus deputatul PNL, potrivit digi24.ro.

Protestatarii împotriva legii certificatului verde au spart cordonul de jandarmi şi au forţat intrarea în Parlament

Mulţimi de protestatari au intrat în curtea Palatului Parlamentului, marţi, după ce au înconjurat clădirea, ei protestând faţă de introducerea certificatului verde.

Printre protestatari sunt şi susținători AUR au intrat în curtea Palatului Parlamentului, după ce au spart cordonul de jadarmi.

Este vorba despre participanții la protestul anunțat de AUR față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

De asemenea, un alt grup de manifestanţi a forţat intrarea în Senat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Gigel Stirbu protest
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close