Antena 3 CNN Politică Gorghiu, despre modificările la legile justiției: Tudorel Toader plagiază proiectul legislativ al lui Tăriceanu

Gorghiu, despre modificările la legile justiției: Tudorel Toader plagiază proiectul legislativ al lui Tăriceanu

Gorghiu, despre modificările la legile justiției: Tudorel Toader plagiază proiectul legislativ al lui Tăriceanu
Sursa foto: Foto: Facebook/Alina Gorghiu
de M.Z.    |    23 Aug 2017   •   22:44

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu a spus miercuri, despre modificările la legile justiției făcute de Tudorel Toader, că ministrul a plagiat proiectul legislativ al lui Tăriceanu.

”Tudorel Toader nu face decât să plagieze proiectul legislativ depus de Călin Popescu Tăriceanu și ALDE. L-a preluat”, a spus senatorul PNL Alina Gorghiu, miercuri, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Cât privește modificările aduse de ministrul Toader, Gorghiu spune că nu este de acord cu excluderea președintelui României din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și a procurorului general. ”Soluția în vigoare e una corectă”, a spus fostul șef al liberalilor.

Nu în ultimul rând, Gorghiu a vorbit și de felul în care ministrul Justiției a prezentat modificările.

”E o eroare majoră, că dezbaterea nu se face după conferința de presă, ca toate instituțiile să iasă pe urmă și să spună că nu a fost dezbatere publică. Chiar să nu simți nevoia de transparență? Mi se pare o greșeală”, a adăugat senatoarea PNL.

Gorghiu nu crede că premierul va promova legile ministrului său

Nu în ultimul rând, Gorghiu nu crede că premierul Tudose va merge mai departe cu proiectul ministrului său.

”În opinia mea, domnul Mihai Tudose nu-și va permite să introducă în ședința de guvern această formă a pachetului de legi, această minunată reformă”, este de părere senatorul PNL Alina Gorghiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat într-un comunicat de presă măsurile propuse de Ministerul Justiţiei.

Citiți și: Președintele României, eliminat din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și a Procurorului General - propunere Ministerul Justiției

Inspecţia Judiciară trece la Ministerul Justiţiei. Reacția inspectorilor la anunțul ministrului Tudorel Toader

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close