Antena 3 CNN Politică Gorghiu, supărată că s-a amânat şedinţa pe moţiune: PSD boicotează votul, Ciolacu își joacă mandatul

Gorghiu, supărată că s-a amânat şedinţa pe moţiune: PSD boicotează votul, Ciolacu își joacă mandatul

Vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu a spus, marţi, după ce şedinţa Birourilor reunite pe moţiune s-a amânat pentru că PSD nu a venit, că social-democraţii au o strategie bazată pe frică. 

Gorghiu, supărată că s-a amânat şedinţa pe moţiune: PSD boicotează votul, Ciolacu își joacă mandatul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de M.Z.    |    04 Feb 2020   •   13:08

"PSD are o strategie bazată pe frică. Eu înțeleg că domnul Ciolacu își joacă mandatul la ședia PSD, dar e problema domniei sale. Dacă ai depus un proiect de moțiune forțată pe un proiect care este cât se poate de legitim, ai bunăvoința de a merge mai departe. Tocmai ce a anunțat prim-ministrul și astăzi ceea ce a spus de foartă multă vreme", a declarat Alina Gorghiu.

Şedinţa pentru moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost amânată, marţi, zi în care trebuie fixată data şi ora la care să fie votată moţiunea.

Iniţial, se ştia că social-democraţii vor ca moţiunea să fie votată miercuri, pentru a profita de faptul că, în acest moment, ar avea voturile necesare pentru demiterea Guvernului. Însă, PSD nu s-a prezentat la şedinţa de marţi.

Citiţi şi Negocieri de ultim moment pentru moţiune. Cine înclină balanţa pentru demiterea Guvernului

Pe cine va propune PSD ca premier, dacă trece moţiunea

Gorghiu: PSD se teme de ordonanţa în două tururi

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu motiune de cenzura
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close