Antena 3 CNN Politică Grupul de Investigaţii Politice: "Bilanțul lui Nicușor Dan este tot zero. Nici una dintre cele 10 teme prioritare date de PNL nu a fost îndeplinită"

Grupul de Investigaţii Politice: "Bilanțul lui Nicușor Dan este tot zero. Nici una dintre cele 10 teme prioritare date de PNL nu a fost îndeplinită"

"Bilanțul lui Nicușor Dan este tot zero. Nici una dintre cele 10 teme prioritare date de PNL actualului primar general nu a fost îndeplinită", transmite Grupul de Investigaţii Politice într-o postare pe Facebook.

Grupul de Investigaţii Politice: "Bilanțul lui Nicușor Dan este tot zero. Nici una dintre cele 10 teme prioritare date de PNL nu a fost îndeplinită"
Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2023   •   11:55

Nicuşor Dan a avut termen limită până pe 31 iulie 2023 pentru a prezenta un bilanţ referitor la zece teme prioritare date de PNL.

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupul de Investigaţii Politice (GIP), a dezvăluit, în postarea de pe Facebook că, la finalul acestui termen, bilanţul primarului Nicuşor Dan este "tot zero".

"În fotografie sunt promisiunile făcute de Nicușor Dan bucureștenilor la alegerile din 2020. Pe 31 iulie 2023 a expirat termenul anunțat de PNL pentru „evaluarea” primarului Bucureștiului.

Bilanțul lui Nicușor Dan este tot zero. Nici una dintre cele 10 teme prioritare date de PNL actualului primar general nu a fost îndeplinită. (Temele nici măcar nu mai au legătură cu promisiunile lui Nicușor Dan din campania electorala. Liberalii îi ceruseră primarului general să dea măcar impresia că face ceva.)

Administrația lui Nicușor Dan este un dezastru. „Noul București” promis în campania electorală este Bucureștiul anilor 90. Parcurile administrate de Primăria Capitalei sunt insalubre, străzile sunt pline de gropi. Orașul e sufocat de gunoaie și poluare și invadat de șobolani, oamenii sunt sfâșiați de câini vagabonzi. Au fost blocate investiții esențiale, cum sunt cele în reabilitarea seismică a clădirilor.

Sute de mii de bucureșteni, cărora Nicușor Dan și USR le promiseseră apă caldă de a doua zi după alegeri, se spală cu apă rece.

Nicușor Dan se laudă cu Pasajul Doamna Ghica și cu autobuze cumpărate din Turcia. Sunt exact investițiile lansate de fostul primar Gabriela Firea, cărora, la vremea respectivă, Nicușor Dan li s-a opus vehement.

„Caracatița corupției” despre care vorbea Nicușor Dan în campanie este reală, doar că s-a instalat în Primăria Capitalei după alegerile din 2024. Persoane care i-au dat bani lui Nicușor Dan în campania electorală au primit contrate publice și funcții în Primărie, după ce acesta a câștigat alegerile.

Așa că membrii PNL București nu trebuie să facă vreun efort pentru a-l evalua pe Nicușor Dan. Este suficient ca aceștia să nu fi fost plecați din localitate în ultimii 3 ani", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Grupul de Investigaţii Politice.

În fotografie sunt promisiunile făcute de Nicușor Dan bucureștenilor la alegerile din 2020. Pe 31 iulie 2023 a expirat...

Publicată de Grupul de Investigatii Politice pe Joi, 3 august 2023

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close