Antena 3 CNN Politică Noul guvern l-a lăsat şomer pe robotul Ion. Mister cu privire la noua locaţie a "consilierului"

Noul guvern l-a lăsat şomer pe robotul Ion. Mister cu privire la noua locaţie a "consilierului"

Noul Guvern l-a lăsat şomer pe Ion, robotul de la Palatul Victoria. După schimbarea executivului, Bogdan Ivan, cel care a preluat portofoliul de la Ministerul Digitalizării a spus că nu are de gând să îi propună premierului Marcel Ciolacu să-l ia consilier pe Ion.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2023   •   14:18

Consilierul Ion a intrat în şomaj. Nu se ştie foarte clar unde a fost dus Ion după ce a fost scos din priză şi scos pe uşa din spate a guvernului.

Acest eveniment nu este neapărat o surpriză dat fiind faptul că fiecare guvern şi fiecare ministru vine cu proprii săi consilieri. 

Ministrul Digitalizării a declarat că până în acest moment nu i-a propus premierului Marcel Ciolacu să folosească serviciile oferite de consilierul guvernamental Ion. 

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea

"Ion a fost o pată de culoare. Robotica și inteligența artificială sunt folosite intens în multe domenii.  Probabil vom avea un Ion 2 pentru că ministrul Digitalizării a anunțat că îi va face un update. Cred că România are probleme mai mari la inteligența umana care este în mare deficit, dacă ne uităm la gradul de analfabetism", a declarat Dan Constantin, senior editor Jurnalul. 

×
Subiecte în articol: coalitia de guvernare robotul ion
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close