Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea nu a fost ilegală, ci imorală

Hrebenciuc: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea nu a fost ilegală, ci imorală

Hrebenciuc: Întâlnirea din sufrageria lui Oprea nu a fost ilegală, ci imorală
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mai 2017   •   18:20

Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD, a afirmat, la audierea din comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că întâlnirea la ceas de seară între oamenii sistemului, acasă la Gabriel Oprea, nu a fost una ilegală, ”ci cel mult imorală”.

„Eu nu consider că o persoană este egală cu instituția respectivă. În întâlnirea din sufrageria domnului Oprea nu văd nimic ilegal în ea. Cel mult, pot să am dubii asupra moralității ei. Pe de altă parte, vorbind la telefon din acea sufragerie nu aveau cum să fi influențat numărătoarea voturilor. La ora respectivă chiar nu mai aveai ce să faci”, a spus Viorel Hrebenciuc.

Potrivit lui Dan Andronic, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea și Gabriel Oprea sunt oamenii care au făcut posibilă victoria lui Traian Băsescu în 2009.

Andronic a povestit cu lux de amănunte seara de 6 decembrie 2009, turul doi al alegerilor prezidenţiale, când Traian Băsescu i-a suflat victoria lui Mircea Geoană. Jurnalistul îşi aminteşte că a fost printre primii care au aflat scorul obţinut de Băsescu.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close