Antena 3 CNN Politică I-a scăpat porumbelul. Sever Voinescu: PDL pare că nu mai e în stare să atragă nimic

I-a scăpat porumbelul. Sever Voinescu: PDL pare că nu mai e în stare să atragă nimic

I-a scăpat porumbelul. Sever Voinescu: PDL pare că nu mai e în stare să atragă nimic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Ian 2013   •   18:47

Fostul vicepreledinte al PDL, Sever Voinescu, reia critica la adresa partidului al cărui membru este, spunând că formaţiunea politică din care face parte "nu mai e în stare să atragă nimic" din electoratul "dreptei".

"Ieri, Noua Republică a devenit partid cu acte în regulă. Aud că Forţa Civică creşte numeric şi se dezvoltă instituţional în ritmul planificat de şefii ei. Văd pe Facebook că Forţa Nouă (F9) iese din ce în ce mai mult în public, semn că clarificările din interiorul grupului se apropie de sfîrşit. Adevărul este că, de la 9 decembrie încoace, Bucureştiul fierbe politic. Eu ştiu patru grupuri de oameni din politică, din business sau şi din politică şi din business care se reunesc şi discută aprins între ei viitorul dreptei. Fac planuri, vor să se angajeze. Sînt oameni care nu mai cred nici în acest PDL, nici în acest PNL, dar care nu vor să se demobilizeze, să plece acasă trişti. Ăsta e semn bun: ceva se va întîmpla în viitor pe partea dreaptă, acolo unde PDL pare că nu mai e în stare să atragă nimic, din păcate", a scris Sever Voinescu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Declaraţia a fost prezentată joi, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.



Aflat la un pas de excludere din partid, Sever Voinescu a stârnit luna aceasta critica PDL. Acuzat că a susţinut-o în campania electorală pe Maria Stavrositu, care a candidat din partea PPDD pentru un loc de deputat în Constanţa, Voinescu a fost catalogat de către prim-vicepreşedintele Cezar Preda drept "trădător".

Pe 14 decembrie 2012, Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL.










×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close