Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre tensiunile din USL: Aşa se întâmplă şi în familie, între soţ şi soţie

Iliescu, despre tensiunile din USL: Aşa se întâmplă şi în familie, între soţ şi soţie

Iliescu, despre tensiunile din USL: Aşa se întâmplă şi în familie, între soţ şi soţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Apr 2013   •   20:40

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că "neînţelegerile" şi "tensiunile" dintre liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta sunt fireşti.

"Relaţiile umane sunt relaţii complicate şi coaliţiile politice nu sunt lucruri uşoare. Dar eu cred că nu e bine să se rupă o alianţă care şi-a demonstrat eficienţa şi necesitatea în condiţiile actuale ale ţării. Frecuşurile, neînţelegerile, tensiunile care apar sunt un lcuru firesc. Aşa se întâmplă şi într-o familie, între soţ şi soţie, şi într-un cuplu. Nu totdeauna merg lucrurile foarte uşor şi apar tensiuni", a spus Iliescu.

"Deci sunt de înţeles, sunt fireşti. Totul este înţelepciunea de a şti să treci peste aşa ceva. Eu sunt convins că se vor găsi căi pentru a depăşi nişte tensiuni temporare", a adăugat acesta.

Fostul preşedinte a arătat că nu crede că Traian Băsescu şi-ar bate joc de Victor Ponta, aşa cum a afirmat Crin Antonescu. "Eu nu cred, de aia spun că sunt nişte abordări subiective, care au şi ele probabil motivaţia lor", a spus Iliescu.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: Băsescu îşi bate joc de partenerul meu politic. Am mai puţină încredere în Ponta



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close