Antena 3 CNN Politică Iohannis acceptă în ultima clipă să vină la Ateneu. Ion Cristoiu: „Ar fi fost o sfidare adusă lui Juncker”

Iohannis acceptă în ultima clipă să vină la Ateneu. Ion Cristoiu: „Ar fi fost o sfidare adusă lui Juncker”

Iohannis acceptă în ultima clipă să vină la Ateneu. Ion Cristoiu: „Ar fi fost o sfidare adusă lui Juncker”
10 Ian 2019   •   16:35

Klaus Iohannis a confirmat prezenţa la evenimentul de la Ateneu în ultima clipă. Joi dimineaţă, preşedintele a vorbit cu premierul Viorica Dăncilă la telefon şi au stabilit împreună că şeful statului va avea un discurs în deschiderea evenimentului.

Jurnalistul Ion Cristiu a vorbit despre decizia de ultim moment a lui Klaus Iohannis de a veni la evenimentul de la Ateneu.

„Nu s-a răzgândit. Nu cred că a avut timp să dea un răspuns. Ar fi fost triplu absurd dacă președintele nu s-ar fi dus. I-ar fi deranjat rău pe ăia de la Uniunea Europeană. Ar fi fost o sfidare adusă lui Juncker. El vrea ca prezența noastră să fie un eșec. Probabil va recurge la vreo șmecherie. Minoritatea radicală căreia îi face pe plac nu vrea ca această președinție să iasă bine”, a spus Ion Cristoiu, la Antena 3. 

Citește și: Președintele Iohannis va ține un discurs la Ceremonia de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul UE de la Ateneu

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European Antonio Tajani şi al Consiliului European Donald Tusk vor fi, începând de joi la Bucureşti, cu ocazia inaugurării Preşedinţiei Consiliului UE preluată de România de la 1 ianuarie.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close