Antena 3 CNN Politică Președintele Klaus Iohannis a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării | Ce subiecte importante se vor discuta

Președintele Klaus Iohannis a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării | Ce subiecte importante se vor discuta

Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 11 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, la Palatul Cotroceni.

de Mia Lungu    |    07 Apr 2023   •   12:30

Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării în care se va discuta despre criza provocată de războiul din Ucraina și despre situația din Republica Moldova.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la evoluțiile privind situația de securitate din Regiunea Mării Negre, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei și a intervențiilor externe asupra procesului democratic din Republica Moldova.

De asemenea, se va analiza concepția dezvoltării aviației militare române.

În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale, a precizat Administrația Prezidențială.

Citește și: Klaus Iohannis, despre aderarea Finlandei la NATO: "Alianța noastră este mai puternică acum"

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close