Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, apel la vaccinare: "Altă soluţie nu e pentru a scăpa de pandemie. Unele state au rata de vaccinare 80-90%"

Klaus Iohannis, apel la vaccinare: "Altă soluţie nu e pentru a scăpa de pandemie. Unele state au rata de vaccinare 80-90%"

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare, vineri, de la Bruxelles, acolo unde este la Consiliul European.

Klaus Iohannis, apel la vaccinare: "Altă soluţie nu e pentru a scăpa de pandemie. Unele state au rata de vaccinare 80-90%"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2021   •   11:11

"Combaterea pandemia este din nou foarte importanta pentru noi, acasă situaţia este foarte complicată, spitalele la noi sunt arhipline, medicii sunt terminaţi că lucrează non-stop.

Am sprimit sprijin de la opt state europene, alţii s-au declarat dispuşi să ne ajute.

Solidaritatea europeană nu este doar o expresie, ci un fapt.

Klaus Iohannis: "Nu există altă soluţie decât vaccinarea"

Trebuie să fim serioşi şi să acceptăm odată acest lucru. În alte state din ţările din Vest, pandemia a fost doborâtă prin vaccinare, sunt rate de vaccinare de 80-90% şi au ajuns puţini oameni la ATI.

Noi de ce nu putem aşa ceva? De ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spaţiul public, pe Facebook?

Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi, să nu ajungeţi la spital, să nu daţi boala mai departe.", a declarat, vineri, preşedintele Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, participă în această perioadă la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles.

Maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală. Lista centrelor deschise nonstop până luni

Un nou maraton de vaccinare a început în Capitală. De astăzi şi până luni dimineaţă, cetăţenii se pot imuniza în şase centre de vaccinare din București unde vor fi disponibile toate tipurile de vaccin anti-COVID. 

Centrele vor fi deschise non-stop, iar reţeaua de transport public (STB) va menţine în circulaţie şi pe timp de noapte vehiculele care au trasee către fiecare locaţie. 

Maratonul de vaccinare este organizat în Capitală în perioada 22-25 octombrie şi a început în această dimineaţă, la ora 8:00.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close