Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, despre acuzația de înaltă trădare a lui Dragnea: „Este o procedură foarte complicată. Nu are niciun suport”

Klaus Iohannis, despre acuzația de înaltă trădare a lui Dragnea: „Este o procedură foarte complicată. Nu are niciun suport”

Klaus Iohannis, despre acuzația de înaltă trădare a lui Dragnea: „Este o procedură foarte complicată. Nu are niciun suport”
18 Dec 2018   •   10:11

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, marți, despre depunerea unei plângeri penale împotriva sa pentru înaltă trădare, cerută de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune că acest lucru reprezintă „un demers politicianist”.

„Este un demers politicianist, care, din capul locului, este sortit eşecului. Nu poate nimeni să facă o plângere penală împotriva preşedintelui, iar pentru înaltă trădare este o procedură foarte complicată, parlamentară care, în primul rând, nu are niciun suport. Este o fantezie a pesediştilor”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, printre altele, că partidul a fost supus „celui mai amplu şi bine pregătit program anti”, adăugând că a fost trădat de unii pe care i-a crezut colegi şi camarazi.

De asemenea, el le-a cerut, duminică, deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

 

×
Subiecte în articol: tradare Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close