Antena 3 CNN Politică Lavinia Şandru: Eu nu sunt o trădătoare. Cine mai spune că UNPR este partidul trădătorilor va avea de-a face cu mine

Lavinia Şandru: Eu nu sunt o trădătoare. Cine mai spune că UNPR este partidul trădătorilor va avea de-a face cu mine

Lavinia Şandru: Eu nu sunt o trădătoare. Cine mai spune că UNPR este partidul trădătorilor va avea de-a face cu mine
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Dec 2011   •   14:26

Liderul PIN Lavinia Şandru a afirmat, joi, că politicienii care vor mai spune despre UNPR că este un partid al trădătorilor vor avea de-a face cu ea. Afirmaţia a fost făcută după ce formaţiunea sa a fuzionat prin absorbţie cu UNPR.

Potrivit Mediafax, Şandru a afirmat că decizia ca PIN să fie absorbit de UNPR a fost luată întrucât "România are nevoie de o construcţie de centru stânga pentru a asigura stabilitatea".
   
Ea a menţionat că a găsit la UNPR "deschidere" pentru problematica apărării mediului, pentru dreptate socială şi solidaritate.
   
În acest context, ea a amintit despre un proverb african: "Dacă vrei să mergi repede, du-te singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeţi împreună".
   
"Dacă cineva îşi va mai permite să spună despre acest partid (UNPR - n.r.) că este unul al trădătorilor, va avea de-a face cu mine. Eu nu sunt o trădătoare", a conchis Lavinia Şandru.
   
În urma absorbţiei PIN în UNPR, Lavinia Şandru devine vicepreşedinte UNPR.

Ceremonia de semnare a protocolului privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către UNPR a avut loc joi, la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Lavinia Sandru UNPR partid
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close