Antena 3 CNN Politică Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, îşi apără Târgul de Crăciun în faţa criticilor preşedintelui Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, îşi apără Târgul de Crăciun în faţa criticilor preşedintelui Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, reiterează că anul acesta se va organiza, în municipiu, Târgul de Crăciun.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, îşi apără Târgul de Crăciun în faţa criticilor preşedintelui Klaus Iohannis
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2020   •   21:30

Ea a precizat, într-o postare pe Facebook, aspectul pe care îl va îmbrăca acest eveniment în condiţii de pandemie.

"Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența ca nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun. De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația. Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători! Aveți cu toții dreptul să vă bucurați de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, dar vă rugăm și să respectați restricțiile impuse!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul de Facebook (foto galerie).

Noile precizări ale primarului Craiovei vin după ce preşedintele Iohannis a declarat, marţi, că nu pot fi organizate târguri de iarnă în perioada pandemiei.

 

×
Parteneri
A apărut şi al treilea denunţător al grupării Coldea
x close