Antena 3 CNN Politică Liberalii acuză presiuni în dosarele ministrului Relu Fenechiu. Antonescu: S-a făcut o propagandă neţărmuită

Liberalii acuză presiuni în dosarele ministrului Relu Fenechiu. Antonescu: S-a făcut o propagandă neţărmuită

Liberalii acuză presiuni în dosarele ministrului Relu Fenechiu. Antonescu: S-a făcut o propagandă neţărmuită
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Iun 2013   •   17:21

Liberalii acuză presiuni în dosarele ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

Preşedintele PNL, Crin antonescu, susţine că au fost duse adevărate campanii mediatice împotriva ministrului, acuzat de abuz în serviciu.

Relu Fenechiu, audiat la DNA: Mi se pare deplasat ca un ministru să fie chemat la DNA să dea o astfel de declaraţie

"S-a făcut un scandal enorm, s-a făcut o propagandă neţărmuită, în legătură cu prezenţa domnului Fenechiu în Guvern, cu faptul că acesta ar fi un punct slab pentru România(...). Toate aceste lucruri au apăsat şi apasă în continuare asupra unui om politic care este, totuşi, un om în carne şi oase, ca fiecare dintre noi (...) Îndrăznesc să sper că poate pe viitor, pentru un om care a realizat într-un mod atât de spectaculos nişte obiective atât de importante pentru România, lucrurile vor fi distinse", a susţinut Antonescu.

Procesul lui Relu Fenechiu este deja în faza pledoariilor finale, care vor avea loc pe 4 iulie. Cu toate acestea, Fenechiu este, în opinia liderului liberal Crin Antonescu, unul dintre cei mai buni miniştri ai transporturilor.

Liderul PNL a precizat că dintre toţi miniştrii Cabinetului Ponta, Fenechiu a fost singurul care "în chip deosebit a fost mandatat cu obiective limită", precum deblocarea POS Transporturi sau privatizarea CFR Marfă.

Citeşte şi
:

Ce se va întâmpla cu angajaţii CFR Marfă, după privatizare. Iată răspunsul ministrului Fenechiu






×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close