Antena 3 CNN Politică Lider PSD, prima reacție la criticile aduse Guvernului: Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune

Lider PSD, prima reacție la criticile aduse Guvernului: Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune

Lider PSD, prima reacție la criticile aduse Guvernului: Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Iun 2017   •   10:45

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a confirmat existența unor nemulțumiri la nivel instituțional evocate de primarul general al Capitalei Gabriela Firea, care a declarat la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, că a fost surprinsă surprinsă să constate că ”există o reacţie fie prea înceată, fie de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere, care pun în dificultate Primăria Capitalei”, făcând referire la respingerea solicitărilor de preluare a Centurii Bucureştiului şi a metroului. 

„Dezamăgirile doamnei Gabriela Firea trebuie rezolvate. Obligatoriu! Aici nu e cu comunicarea. Va trebui să comunice cei de la Guvern. Vom analiza la primul CEx astfel de chestiuni. Totuși, în București noi am câștigat alegerile, guvernul e de o culoare, nu există să nu comunice. (...) Gabriela Firea lucrează foarte repede, se mișcă foarte repede și probabil sunt oameni din sistemul nostru din Executiv care nu se mișcă la aceeași viteză. Acestea sunt chestiuni care se vor rezolva în interior. (...) Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune. Legat de remaniere, se face după ce se termină analiza”, a declarat Codrin Ștefănescu.

De câteva săptămâni se vorbeşte de remanierea Cabinetului, însă în ultima perioadă, semnalele au devenit tot mai clare. Relația dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea pare să se fi răcit din cauză că premierul nu l-ar mai consulta în luarea deciziilor importante, susțin surse politice.

DCNews.ro a anunțat, săptămâna trecută, că la nivelul PSD ar exista un plan secret de înlăturare a premierului Sorin Grideanu, de la Palatul Victoria, în urma disensiunilor tot mai adânci ale acestuia cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Analistul Bogdan Chirieac a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că informația a venit pe surse, atât de la Kiseleff (sediul PSD), cât și de la Palatul Victoria (Guvern). Bogdan Chirieac a arătat că în acest weekend partidul pregătește o evaluare a Guvernului, care îl va viza și pe Sorin Grindeanu, evaluare în urma căreia s-ar putea lua inclusiv o decizie de schimbare a premierului.

 

 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close